Nyhed! – Bredbånd via fibernet på Olgavej.

Med accept fra 13 ud af 24 grundejere til Bredbånd Nords tilbud på etablering af bredbåndsforbindelse via fibernet på Olgavej bliver det nu en realitet!

Nyfors Fibernet, der forestår etableringen af netværket, har fået gravetilladelse af grundejerforeningens bestyrelse, og nedgravning / fremføring af rør gennemføres skånsomt fra slutningen af marts til slutningen af april 2016, hvorefter de 13 tilmeldte husstande vil blive tilsluttet.

De tilmeldte husstande har netop modtaget en skriftlig bekræftelse på tilslutningen fra Bredbånd Nord med detaljerede oplysninger om den individuelle aftale og angivelse af 2 besøgsdatoer; den ene i slutningen af marts for besøg af en kundekonsulent om udstyrets placering i huset; den anden i slutningen af april for besøg af en tekniker for opsætning af fiberboksen. Vær opmærksom på de udmeldte tidspunkter, da det som udgangspunkt kræver ejerens tilstedeværelse.

De 11 husstand, som ikke har gjort brug af tilbuddet, kan ifølge Bredbånd Nord måske nå at komme med alligevel; men det forudsætter en hurtig henvendelse til selskabet og må gøres, mens Nyfors gravemaskiner er i området! Kontakt rettes til fiberkonsulent Morten Møller Hansen på 2053 5044 eller mmh@bredbaandnord.dk.

Med dette initiativ har vi fremtidssikret internetforbindelsen via fibernet til vore huse. Det betyder stabilt, driftssikkert, høj hastighedsnetværk, der kan trække næsten alle de enheder; mobil, tablets og computer, det skal være og samtidig åbne op for TV forbindelse via Waoo.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.